Heb je ideeën voor nieuwe functies of zie je mogelijke verbeteringen aan bestaande features? Laat het ons weten!

Downloaden van documenten

Momenteel word bij het downloaden van de facturen de oorspronkelijke bestandsnaam meegegeven. Doordat er administraties zijn die naar verloop van tijd niet meer Basecone gaan gebruiken (bijvoorbeeld doordat ze gestopt zijn), zou het wel handig zijn als we overzichtelijk de facturen kunnen downloaden. Oplossingen zouden zijn:
1) Mogelijkheid tot het geven van tags voordat er gedownload wordt. Iedere gedownload bestand moet bijvoorbeeld er als volgt uit zien: [leverancier/klant] [factuurnummer] [factuurdatum].
2) Submappen in het bestand, bijvoorbeeld inkoop - crediteurnaam, custom - tag, etc.

5 votes
Vote
Sign in
(thinking…)
Sign in with: facebook google
Signed in as (Sign out)
You have left! (?) (thinking…)
Davey Schalk shared this idea  ·   ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

Beste gebruikers,

Bedankt voor dit idee.

We zullen op termijn starten aan een export en import service van het Basecone archief. Hierdoor zou je deze gegevens zelf uit de applicatie kunnen halen en eventueel kunnen matchen/aanvullen met de gegevens uit het boekhoudpakket.

Je zou ook een export van documenten kunnen opvragen bij ons support team waarbij o.a. de naam van het document wordt weergegeven en het boekstuknummer in een excelbestand, naast de documenten.

Het is ook mogelijk om het archief digitaal te behouden voor het standaard tarief van 1 euro per maand per administratie. Hierdoor heb je het Basecone archief digitaal.

Met vriendelijke groet,
Het Basecone Team

0 comments

Sign in
(thinking…)
Sign in with: facebook google
Signed in as (Sign out)
Submitting...

Feedback and Knowledge Base