Heb je ideeën voor nieuwe functies of zie je mogelijke verbeteringen aan bestaande features? Laat het ons weten!

Volgorde boekingsvelden BTW scenario en crediteur selectie wisselen

Het is handiger om het veld "BTW scenario" in te moeten vullen na selectie crediteur. De crediteur is soms nieuw of wordt niet herkend. Je moet nu in plaats van het volgende veld een veld terug om het scenario weer aan te passen.

1 vote
Vote
Sign in
(thinking…)
Sign in with: facebook google
Signed in as (Sign out)
You have left! (?) (thinking…)
Ingmar Vlieger shared this idea  ·   ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →
under review  ·  AdminBasecone (Customer Experience, Basecone N.V.) responded  · 

Beste gebruikers,

Hartelijk dank voor het bericht op onze feedbackpagina!

Het BTW-scenario is onderdeel van de boekingsregels en wordt overschreven indien er een andere crediteur wordt geselecteerd. Als het BTW scenario is opgeslagen als boekingsregel, dan gaat dit goed.

We willen je in ieder geval attenderen op het volgende blog over herkenning en matching van crediteuren → https://www.basecone.com/blog/verbeteren-herkenning-facturen-in-basecone/

Indien hier vragen over zijn, dan kun je contact opnemen met onze support afdeling, te bereiken via het mailadres support@basecone.nl. We zijn namelijk van mening dat de matching van een crediteur richting de 100% zit. Hiermee zou dit probleem al enigszins zijn verholpen.

Op dit moment zijn er relatief weinig stemmen om het veld naar beneden te schuiven. Dit heeft impact op het hele boekingsscherm, daarom geven wij op dit moment prioriteit aan andere items. Mochten er in de toekomst meer stemmen komen, dan kunnen we hier naar gaan kijken.

Hopende op jullie begrip en met vriendelijke groet,
Het Basecone Team

0 comments

Sign in
(thinking…)
Sign in with: facebook google
Signed in as (Sign out)
Submitting...

Feedback and Knowledge Base