Heb je ideeën voor nieuwe functies of zie je mogelijke verbeteringen aan bestaande features? Laat het ons weten!

Documenten per boekjaar downloaden

Op dit moment kunnen er maximaal 50 documenten worden gedownload per keer. Om de volgende 50 documenten van een boekjaar te downloaden, moet je minimaal 52x klikken, wat niet bevorderlijk is voor je muisarm. Ik zou graag zien dat dit sterk vereenvoudigt wordt.

12 votes
Vote
Sign in
(thinking…)
Sign in with: facebook google
Signed in as (Sign out)
You have left! (?) (thinking…)
Linda Rullens shared this idea  ·   ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

Beste Linda en stemmers,

Bedankt voor je feedback op deze pagina!

Je kunt maximaal 50 documenten per keer downloaden. Als je kiest voor de ‘alles selecteren’ knop in het archief, worden er automatisch 50 documenten geselecteerd en deze kun je vervolgens downloaden. Het is mogelijk om bijvoorbeeld te zoeken op factuurdatum 01-01-2018 t/m 31-01-2018 en deze documenten te downloaden.

Je kunt ook onze support afdeling vragen om een export van de documenten bij een groot aantal. Hier wordt echter wel een vergoeding voor gevraagd.

We zien in de praktijk niet heel veel verzoeken om documenten te downloaden, omdat we een digitale document hub zijn. We zullen echter op termijn wel bekijken of het mogelijk gemaakt kan worden in de applicatie door de gebruikers zelf. Dit is wel afhankelijk van de feedback (lees aantal stemmen) van de gebruikers.

We houden dit idee in de gaten en zullen je informeren!

Vriendelijke groet,
Het Basecone Team

0 comments

Sign in
(thinking…)
Sign in with: facebook google
Signed in as (Sign out)
Submitting...

Feedback and Knowledge Base