Heb je ideeën voor nieuwe functies of zie je mogelijke verbeteringen aan bestaande features? Laat het ons weten!

In het archief in basecone wordt het boekingsnummer dat door ExpertM/plus wordt toegekend niet op de pdf zelf vermeld. Het boekingsnummer is

In het archief in basecone wordt het boekingsnummer dat door ExpertM/plus wordt toegekend niet op de pdf zelf vermeld. Het boekingsnummer is wel zichtbaar wanneer men de details raadpleegt. De vermelding van het boekingsnummer op de factuur zelf ook vinden wij echter wel heel belangrijk. Wanneer een factuur om een of andere reden moet gemaild of geprint worden is een referentie (dmv de vermelding van het boekingsnummer) naar het feit dat deze reeds geboekt werd enerzijds handig en anderzijds is de boeking zelf dan gemakkelijk terug te vinden in het boekhoudpakket.
Maar nog belangrijker is dit tijdens een belastingcontrole: Tijdens een belastingcontrole vragen ze tegenwoordig vaak gewoon álle facturen op om dan deze naar het aankoop- en of verkoopdagboek te leggen en op die manier te gaan controleren of er ‘fouten’ zijn. Zonder vermelding van het boekingsnummer op de factuur zelf is dit quasi onmogelijk. Men kan inderdaad de detail erbij nemen maar dit is dan telkens een extra pagina waardoor verwarring kan ontstaan bij welke factuur die exact hoort.
Is er een mogelijkheid om het boekingsnummer eveneens op de pdf te zetten (stempel?)?

3 votes
Vote
Sign in
(thinking…)
Sign in with: facebook google
Signed in as (Sign out)
You have left! (?) (thinking…)
Kirsten de Maagd shared this idea  ·   ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

0 comments

Sign in
(thinking…)
Sign in with: facebook google
Signed in as (Sign out)
Submitting...

Feedback and Knowledge Base