Heb je ideeën voor nieuwe functies of zie je mogelijke verbeteringen aan bestaande features? Laat het ons weten!

Te taggen documenten en te boeken facturen in workflow matrix een kleur geven

Te taggen documenten en te boeken facturen in workflow matrix een kleur geven net zoals in het home scherm. Je ziet dan zeer snel waar je nog acties moet uitvoeren en vooral als je aardig wat administraties hebt. Nu moet je of goed kijken of sorteren, als je ze net bij home een rode cirkel geeft vallen ze direct op

64 votes
Vote
Sign in
(thinking…)
Sign in with: facebook google
Signed in as (Sign out)
You have left! (?) (thinking…)
Marcel Eijpe shared this idea  ·   ·  Flag idea as inappropriate…  ·  Admin →

Beste gebruikers,

Hierbij een update met betrekking tot deze vraag/wens.
We gaan kijken of we de lijsten kunnen fillteren. De verbeterde ‘’filter feature’’ willen we over de gehele Basecone applicatie inrichten en daarom kost het tijd om dit goed voor te bereiden.
Het voorstel met de kleuren lijkt ons niet de juiste oplossing omdat de de gebruiker wellicht wat afleidt en een filter is gebruikelijk binnen een online applicatie.

Groet,

Het Basecone Team

6 comments

Sign in
(thinking…)
Sign in with: facebook google
Signed in as (Sign out)
Submitting...
 • Arjan Vos commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Inderdaad, zoals dhr/mw Van Winden schrijft: je zou nog liever de lijst gefilterd hebben en enkel de administraties zien waar een of meer documenten open staan waarop je actie moet ondernemen.

 • Marcel Eijpe commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Beste,

  Inderdaad alles wat in de workflow matrix niet 0 is een kleur geven behalve hehalve kolom geboekt niet want die zijn al verwerkt (bijv die rode cirkel met daarin in het wit het aantal, zoals je in home bij een administratie ziet nadat je een pdf geïmporteerd hebt). Je zou workflow matrix ook zo kunnen maken dat je enkel alle to do's ziet

 • AdminBasecone (Customer Experience, Basecone N.V.) commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Beste Marcel, Dank voor je feedback! Ik begrijp dat de hoeveelheid cijfers in de verscheidene kolommen mogelijk tot een onduidelijk overzicht kan leiden. We zullen met onze UX specialist naar een oplossing zoeken hiervoor. Dank nogmaals voor je feedback!

 • Marcel Eijpe commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Beste,

  Bij home zie je de nog te taggen en boeken items mooi met een rode cirkel. Bij Workflow matrix zie je als je aardig wat administraties hebt allerlei 0 en en 1 en 2 en etc afhankelijk hoe veel je nog moet taggen en boeken. In het workflow matrix zou je handig zijn als je de te taggen en te boeken facturen net zoals in het home scherm een rode cirkel er omheen zet dan zie je in een oogopslag wat je nog voor welke administratie dient te taggen en te boeken. Ik kan hier geen printscreen plakken denk ik dat zie je het misschien duidelijker

 • AdminBasecone (Customer Experience, Basecone N.V.) commented  ·   ·  Flag as inappropriate

  Beste Marcel,
  Dank voor je feedback. Zou je ons kunnen aangeven wat je precies bedoelt. Het is ons nog niet helemaal duidelijk wat je precies bedoelt met het geven van een kleur. Op welke manier moet dan onderscheid gemaakt worden? Is dat op aantal of iets anders? Dank voor de verheldering bij voorbaat!

Feedback and Knowledge Base