Karin Breur

My feedback

 1. 176 votes
  Vote
  Sign in
  (thinking…)
  Sign in with: Facebook Google
  Signed in as (Sign out)
  You have left! (?) (thinking…)

  Beste Pascal en stemmers,

  We willen jullie nogmaals bedanken voor de feedback en de stemmen. We geven jullie graag een update over dit idee en het huidige jaar.

  We zijn hard op weg om de twee ideeën met de meeste stemmen op de feedbackpagina nog dit jaar te realiseren. Deze items zijn qua development behoorlijk fors, waardoor er weinig ruimte meer is dit jaar.

  Het zijn de volgende items:
  -Boeken van transitorische posten (spreiden van kosten over een periode)
  -Autorisatie per leverancier/klant of bedrag

  Voor 2019 zullen we bekijken welke items we willen oppakken op basis van de feedback en de effort. We begrijpen dat dit een handige feature is (zeker als het vakantieperiode is). We dienen het echter in meerdere schermen aan te passen, waardoor de effort al snel relatief hoog wordt. We zullen dit gaan afwegen ten op zichte van andere wensen op de feedbackpagina.

  We houden jullie…

  Karin Breur supported this idea  · 
  Karin Breur commented  · 

  graag zouden we in onze totale klantenlijst, die zichtbaar is voor alle Bascone-gebruikers bij ons op kantoor, een mogelijkheid hebben deze lijst te personaliseren per medewerker.
  In Twinfield is het mogelijk om een eigen portfolio aan te maken, zodat je onderscheid kan maken tussen administraties waar je als gebruiker aan gekoppeld bent (zodat je bij afwezigheid van de aangewezen medewerker ook vragen van klanten kunt beantwoorden) en welke administraties tot je eigen takenpakket horen. Hoe langer de klantenlijst van ons kantoor wordt, hoe fijner het is dat je meer selecties kan maken in de klantenlijst van Basecone.

Feedback and Knowledge Base